bijles

StudentsPlus
StudentsPlus heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Bijles en Huiswerkbegeleiding hebben hier enorm veel invloed op doordat onze docenten de leerlingen vakinhoudelijk helpen, leerstrategie├źn aanleren en natuurlijk de ruimte bieden om al hun vragen te stellen! Er is zoveel winst te behalen (en tijd te besparen!) door individueel met een docent te werken aan de schoolvakken.
bijles
Bijles voor een toets kan zeker helpen, maar bijles werpt pas echt zijn vruchten af als er structureel gewerkt kan worden aan de struikelvakken. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met de bijlessen en niet te wachten tot het te laat is.

bijles aan huis StudentsPlus

Nieuwe werkwijze vanwege coronavirus:
Online bijles
Vanwege de plotselinge coronacrisis krijgen we veel extra vraag voor online hulp aan huis. We zijn daarom begonnen met online bijlessen. Onze ervaren docenten helpen uw kind nu op afstand om bij te blijven met hun schoolwerk. Lestijden zijn heel flexibel! Vul via de onderstaande knop alvast vrijblijvend het kennismakingsformulier in, dan bellen wij u binnen 24 uur terug en kunt u snel van start! Lees hier meer informatie over online bijles.

DIRECT STARTEN
Bijles aan huis door heel Nederland
StudentsPlus verzorgt bijlessen aan huis overal in Nederland! Onze ervaringen hebben duidelijk uitgewezen dat individuele bijles in de eigen omgeving met een goede bijlesdocent de meest effici├źnte manier van leren is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *